HAUTAAN SIUNATTU: Anna-Liisa Lehtomäki 75 v., Aune Marjatta Kämäräinen 88 v., Seppo Antero Matilainen 86 v. ja Aarne Taavetti Kauranen 66 v.

Keskiviikko 27.5.

klo 18.00 iltahartaus seurakunnan Facebook Liven kautta.

Sunnuntai 31.5. (Helluntaipäivä)

klo 10.00 sanajumalanpalvelus pääkirkossa Facebook Liven kautta.

Sunnuntai 7.6. (Pyhän Kolminaisuuden päivä)

klo 10.00 messu pääkirkossa.

PALI-KYYTI HAUTAUSMAALLE KESKIVIIKKOISIN, lähtö seurakuntakeskuksen pihasta kello 8.30 ja paluu hautausmaalta kello 11.00. Palveluliikenne on kaikille avointa ja sen hinta on 3,30€ / suunta. Tilaus matkasta tehdään edellisenä iltana klo 20.00 mennessä numeroon 040 544 6338 / Tenhusen Liikenne. (Kyyti tarjolla aluksi kesäkuun ajan, mutta mikäli palvelun käyttäjiä on tarpeeksi niin palvelu jatkunee.)

Kirkkoherranvirasto, diakoniatoimisto ja taloustoimisto; yhteydenotot toistaiseksi vain puhelimen ja sähköisten kanavien kautta.

Kirkkoherranviraston puhelinnumero on 0400 395 220, ma-to klo 9-12. Diakoniatoimisto p. 040 511 8674.

Pyhäjärven seurakunnan toiminta kesäkaudella 2020

Poikkeusolojen asteittaisen purkamisen myötä jumalanpalvelukset avataan jälleen yleisölle 1.6.2020 alkaen. Jumalanpalvelusten lähettämistä nettiin jatketaan kuitenkin edelleen.  Jumalanpalvelukset pidetään kesäaikana pääkirkossa. Kirkossa pidetään huolta turvaväleistä ja hyvästä hygieniasta ja siellä noudatetaan toistaiseksi 50 henkilön kokoontumisrajoitetta. Kirkkoon tullaan kokoontumisrajoituksen aikana Pyhäsalmen puoleisesta ovesta.

Kirkolliset toimitukset hoidetaan noudattaen 50 henkilön kokoontumisrajoitusta. Haudalla tapahtuvaa siunaamista suositaan. Seurakunnan työntekijät osallistuvat muistotilaisuuksiin tai muihin toimitusten jälkitilanteisiin harkintansa mukaan.

Asiointi kirkkoherranvirastossa maanantaista torstaihin klo 9.00-12.00 puhelimen ja sähköpostin kautta. Seurakunnan muut työntekijät ovat edelleen tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa. Mikäli sinulla on tarvetta henkilökohtaiseen tapaamiseen, on syytä ottaa yhteyttä ja sopia mahdollisesta tapaamisesta.

Diakoniatoimisto on kesäkuussa avoinna vain torstaisin, ajanvaraus kirkkoherranviraston kautta. Diakoniatoimisto on suljettuna 1.7.-9.8.2020 välisen ajan.  Lähimmäisen kammari ja kirpputori Löytösoppi pysyvät kesällä suljettuina.