Suomalaisin sävelin -konsertti

Pyhän Annan kirkko

Sanna Matinniemi, sopraano ja Jenna Ristilä, piano; Rakastetuimpia Oskar Merikannon lauluja ja kauneimpia suomalaisia kansansävelmiä tunnelmalliseen kesäiltaan.

Juankoskelaissyntyinen, Wienissä klassisen musiikin suurkaupungissa asuva lyyrisdramaattinen sopraano Sanna Matinniemi on palkittu useissa laulukilpailuissa, mm. Savonlinnan Oopperajuhlien Timo Mustakallio-laulukilpailussa toisella pääpalkinnolla v. 2015 sekä kansainvälisessä Jean Sibelius laulukilpailuissa v. 2015. Suomessa Matinniemen opettajana toimi pitkään mezzosopraano Marjatta Airas.

Jenna Ristilä on savonlinnalaislähtöinen pianisti. Hän valmistui Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi vuonna 2014, ja solistisen koulutuksensa lisäksi hän opiskeli myös korrepetitiota. Ristilän tärkeimpiä opettajia ovat olleet Teppo Koivisto, Ilmo Ranta sekä Anja Ojanen-Forsberg. Laulumusiikista on tullut Ristilälle yhä läheisempää – viime vuosina hän on esiintynyt lähinnä liedin ja oopperan parissa.

Konsertti on maksuton.

Linkki Sanna Matinniemen kotisivulle

Rovastikunnan retki Lähetysjuhlaan Utajärvelle

Ilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon 16.8. klo 12 mennessä puh. 0400 395220.

Vapaaehtoistalo

Lähetyspiiri

Lähetyspiiri kokoontuu Lähimmäisen kammarilla parillisilla viikoilla maanantaisin klo 14.30-16, alkaen 17.9.2018.