Piispanpyöräily

ma 11.5. kello 09.00 - ti 30.6.
Kuvassa piispa Jukka Keskitalo ja polkupyörä. Teksti: Piispan pyöräily. Touko-kesäkuussa 2020 sinulle parhaana päivänä.
Pääkirkko, Pyhän Annan kirkko

Nallet kurkistelevat Pyhäjärven pääkirkon ja seurakuntakeskuksen ikkunoista – Piispanpyöräily rohkaisee perheitä pyöräilemään

Piispanpyöräily on piispa Jukka Keskitalon ideoima liikuntatapahtuma, joka toteutettiin ensimmäisen kerran Oulussa vuonna 2019. Koronatilanne sai piispan pohtimaan massatapahtumalle toisenlaista konseptia.

- Huolimatta poikkeustilanteen kokoontumisrajoituksista, on pyöräileminen mahdollista oman perheen tai ystäväporukan kesken. Nallebongaus on levinnyt laajasti ympäri maan ja pohdin, voisivatko nallet kurkistella myös kirkkojen ikkunoista ja näin tuoda iloa ja hyvää mieltä ihmisille. Näin syntyi ajatus siitä, että voitaisiin pyöräillä kirkkojen luokse ja bongailla samalla nalleja, piispa Jukka Keskitalo kertoo.

Perheet ja ystäväporukat voivat osallistua Piispanpyöräilyyn heille itselleen parhaimpana ajankohtana touko-kesäkuussa.

MITEN TOIMIA?

1. Sovi perheen tai ystävän kanssa, milloin lähdette pyöräilemään Piispanpyöräilyn merkeissä. Valitkaa matkakohteeksi joku Pyhäjärven seurakunnan tila ja voitte bongata niiden ikkunoista nallen.
  2. Voit halutessasi postata pyöräretkeltä kuvan Piispanpyöräilyn Facebook -tapahtumaan. Löydät tapahtuman täältä. Haasta myös ystäviäsi mukaan Facebookin kautta!
  3. Voit lahjoittaa haluamasi summan keräykseen. Nettilahjoituslinkki on täällä. Muut lahjoituskanavat löytyvät tapahtuman verkkosivulta.
  4. Voit halutessasi syöttää ajamanne kilometrit www.kilometrikisa.fi -sivulle. Joukkueen nimi: Piispanpyöräily, osallistumiskoodi Piispanpyöräily 2020.

www.oulunhiippakunta.fi/piispanpyoraily

Oulun hiippakunta