Siionin laulujen ilta -virtuaalitapahtuma

pe 23.4. kello 19.00

Suviseurojen valmisteluihin liittyy ennakkoon toteutettava Siionin laulujen ilta. Reisjärven Suviseurojen organisaatio on päättänyt järjestää sen viime vuoden tapaan virtuaalitapahtumana 23.4.2021 klo 19.

Tilaisuuden laulut ja virret kertovat Suviseurojen tunnuslauseesta Herra, sinuun minä turvaan (Ps. 31:2). 

– Vanhoillislestadiolaiseen seuraperinteeseen kuuluu olennaisena osana Siionin laulujen ja virsien laulaminen. Monet niistä ovat kuin pieniä rukouksia tai saarnoja. Ne puhuvat elämän makuisesti Jumalan suurista teoista, uskon luottamuksesta ja kiitollisuudesta, seuratoimikunnan puheenjohtaja Arto Paavola kertoo. Hän toimii lauluillan juontajana.

Tilaisuus lähetetään Reisjärven kristilliseltä opistolta. Opiston opiskelijat on pyydetty laulajiksi tilaisuuteen. Nuoret elävät opistolla nk. koronakuplassa ilman ulkopuolisia kontakteja, joten he pystyvät laulamaan ja olemaan samassa tilassa ilman turvavälejä ja asetettuja väkimäärärajoituksia. 

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Reisjärven kristillisen opiston ja järjestelyalueen seurakuntien (Haapajärvi, Reisjärvi, Haapavesi, Kärsämäki, Nivala, Pihtipudas, Pyhäjärvi ja Siikalatva) kanssa. Illan laulut säestää Reisjärven seurakunnan kanttori Anni Hilliaho.

Tilaisuuden löytää osoitteesta www.suviseurat.fi/lauluilta. Lähetyksen teknisestä toteutuksesta vastaa Videopalvelu Veli Lesell. Lähetys näkyy myös PaikallisTV:ssä.

https://www.suviseurat.fi/suviseuralaulujen-lauluilta-23-4-2021/