Seeli Toivion kesäkonsertti

to 10.6. kello 18.00
Seeli Toivio
Pääkirkko

Pyhäjärven pääkirkossa soi sello ja laulu. Sellovirtuoosi ja mezzosopraano Seeli Toivio esittää sellon ja laulun konsertin torstaina 10.6. klo 18.

Ohjelmassa, joka kestää tunnin, kuullaan Seeli Toivion sellonsoittoa ja laulua. Toivio on musiikin tohtori, ja hän esittää sellolla J. S. Bachin kauniita sellosarjoja ja säestää lauluaan sellolla. Hän laulaa mm. Oskar Merikannon, Toivo Kuulan ja Yrjö kilpisen tuttuja lauluja. Kuullaan myös mm. Verdin ooppera-aaria. Sellon ja laulun yhteistyö on kiinnostavaa, sillä sellohan tunnetusti on kuin ihmisen puhe- ja lauluääni. Tässä konsertissa sellisti siis soittaa ja laulaa yhtäaikaa! Toiviota myös säestää useissa lauluissa Amalia Jaakonaho. Vapaa pääsy

Kortit käyvät levyostoissa; myynnissä on Toivion lukuisia levytyksiä aina Bachin sellosarjojen tuplalevystä laululevyihin. Konsertissa on turvavälit, ja kasvomaskin käyttö suositeltua. Toivio itse pitää tarpeen mukaan erityistä laulumaskia esiintyessään. Kirkkoon voidaan ottaa turvavälein 150 henkilöä.

https://www.seelitoivio.com/