Uutislistaukseen

Seurakuntamestarin työsuhde haettavana

Pyhäjärven seurakunnassa on haettavana seurakuntamestarin työsuhde

Seurakuntamestarin keskeisimpiä työtehtäviä ovat

- jumalanpalveluksiin, kirkollisiin toimituksiin ja muihin seurakunnallisiin tilaisuuksiin liittyvät käytännön valmistelut, äänentoistosta ja striimauksesta vastaaminen

- vainajien vastaanotto, arkku- ja uurnasaatot, hautaukseen liittyvistä järjestelyistä ja hautakirjanpidosta huolehtiminen

- hälytyslaitteiden valvonta ja yleisestä turvallisuudesta huolehtiminen

- kiinteistöjen hoito ja puhtaanapito, erilaiset huolto- ja kunnostustyöt, rakennusten ja irtaimiston kunnon valvonta, erikoisammattityön tarpeen arviointi, kirkollisen esineistön huolto

Työsuhteeseen valittavalta edellytetään seurakuntamestarin koulutusta, muuta soveltuvaa ammatillista koulutusta tai muutoin hankittua osaamista tehtävistä suoriutumiseksi, kuten kokemusta seurakuntamestarin työstä.

Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja reipasta työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokonaisnäkemystä seurakuntaelämästä, kirkollisista toimituksista, kiinteistöjen hoidosta ja hautausmaahallinnosta. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja oman auton käyttöä. Työ painottuu viikonloppuihin.

Tehtävän peruspalkka on 2158,48e (KirVESTES, vaativuusryhmä 402). Aiemman työkokemuksen perusteella voidaan lisäksi maksaa kokemuslisää. Tehtävään valittavan tulee olla evankelisluterilaisen kirkon jäsen ja hänen on editettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ alkaa 1.6.2023 tai mahdollisuuksien mukaan jo aiemmin. Koeaika on 6 kuukautta.

Hakemukset pyydetään lähettämään 17.3.2023 klo 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen pyhajarvi.seurakunta@evl.fi. Haastattelut suoritetaan 22.3.2023.

Lisätietoja tehtävästä antavat kirkkoherra Mirva Ahola, mirva.ahola@evl.fi p. 0400 714 503 ja talouspäällikkö Ulla Tölli, ulla.tolli@evl.fi p. 0400 395 221.

17.2.2023 10.04