Uutislistaukseen

13.3.2020 Pyhäjärven seurakunnan toiminnan muutokset koronaviruksen leviämisen estämiseksi

17.3.2020 09.45

Kirkkohallitus on suosittanut seurakunnille, että ne toistaiseksi luopuvat kaikista sellaisista kokoontumisista, jotka eivät kuulu lakisääteisten tehtävien hoitoon. 

Niinpä Pyhäjärven seurakunnassakin on tehty päätös, että jumalanpalvelukset pidetään ja kirkolliset toimitukset hoidetaan, mutta muu aiemmin suunniteltu toiminta joudutaan perumaan. Jumalanpalvelukset ovat sanajumalanpalveluksia kiirastorstaihin asti. 

Myös Lähimmäisen kammari ja Löytösoppi jäävät tällä erää tauolle. Seurakunnan työntekijät ovat kuitenkin seurakuntalaisten tavoitettavissa puhelimitse ja myös sähköisten kanavien kautta. Yhteystiedot löytyvät seurakunnan nettisivuilta www.pyhajarvenseurakunta.fi. Kirkkoherranvirasto palvelee maanantaista torstaihin klo 9-12. 

Virustartuntojen eteneminen näyttää muuttavan tilanteita hyvin nopeasti. Uusista ohjeista tai muutoksista tiedotetaan tarvittaessa. 

Epävarmuuden aikoina luottamus Jumalaan ja kääntyminen Hänen puoleensa rukouksessa voi rauhoittaa levotonta mieltä. Siksi on hyvä kuulla Jumalan sanan kehotus: "Rohkaiskaa mielenne, olkaa lujat, kaikki te, jotka panette toivonne Herraan!" Ps. 31:25 

 

Mirva Ahola, kirkkoherra