Pyhäjärven seurakunnan toiminta kesäkaudella 2020

20.5.2020 15.24

Pyhäjärven seurakunnan toiminta kesäkaudella 2020

Poikkeusolojen asteittaisen purkamisen myötä jumalanpalvelukset avataan jälleen yleisölle 1.6.2020 alkaen. Jumalanpalvelusten lähettämistä nettiin jatketaan kuitenkin edelleen.  Jumalanpalvelukset pidetään kesäaikana pääkirkossa. Kirkossa pidetään huolta turvaväleistä ja hyvästä hygieniasta ja siellä noudatetaan toistaiseksi 50 henkilön kokoontumisrajoitetta. Kirkkoon tullaan kokoontumisrajoituksen aikana Pyhäsalmen puoleisesta ovesta.

Kirkolliset toimitukset hoidetaan noudattaen 50 henkilön kokoontumisrajoitusta. Haudalla tapahtuvaa siunaamista suositaan. Seurakunnan työntekijät osallistuvat muistotilaisuuksiin tai muihin toimitusten jälkitilanteisiin harkintansa mukaan.

Asiointi kirkkoherranvirastossa maanantaista torstaihin klo 9.00-12.00 puhelimen ja sähköpostin kautta. Seurakunnan muut työntekijät ovat edelleen tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa. Mikäli sinulla on tarvetta henkilökohtaiseen tapaamiseen, on syytä ottaa yhteyttä ja sopia mahdollisesta tapaamisesta.

Diakoniatoimisto on kesäkuussa avoinna torstaisin, ajanvaraus kirkkoherranviraston kautta. Diakoniatoimisto on suljettuna 1.7.-9.8.2020 välisen ajan.  Lähimmäisen kammari ja kirpputori Löytösoppi pysyvät kesällä suljettuina.

Virkistävää ja siunattua kesää!

Yhteystiedot:

Kirkkoherranvirasto (ma-to klo 9-12)

p. 0400 395 220

Mirva Ahola, kirkkoherra