Seurakunnassa on monia eri tapoja toimia vapaaehtoisena.

Vapaaehtoisjoukkoon kaivataan aina myös uusia ihmisiä. Erilaisiin tapahtumiin ja tempauksiin tarvitaan väkeä, joka voisi vastata monista eri tehtävistä.

Seurakuntakeskuksen pihapiirissä toimii vapaaehtoisten talo, jossa on seurakunnan kirpputori Löytösoppi, Lähimmäisen kammari ja Lähetystupa. Niiden toiminta perustuu vapaaehtoisten työpanokseen.

Lähimmäisen kammari ja Löytösoppi

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä? Jos tule hyvin juttuun erilaisten ihmisten kanssa, sekä olet kahvinkeittotaitoinen tai olet innokas käsitöiden tekijä ja etsit päiviisi ohjelmaa, voit olla etsimämme henkilö.

Tule kuulolle perjantaina 1.10.2021 klo 9.00 Lähimmäisen kammarille, seurakuntakeskus, Oikotie 6. Suunnittelemme Lähimmäisen kammarin ja kahvilan sekä kirpputori Löytösopin avaamista.

Korhosenniemi

Pyhäjärven rannalla on Korhosenniemi, jossa on mummon mökki, riihikirkko, grillikota ja sauna. Paikka on aikoinaan tehty vapaaehtoisvoimin ja edelleen Korhosenniemestä huolehtii vapaaehtoispariskunta, "renki ja piika".

Ota yhteyttä seurakuntaan, mikäli sinä olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä.

Jokaisen lahjoja ja taitoja tarvitaan!

Lisätietoja: Erja Vaarala-Saarenpää p. 040 511 8674 tai erja.vaarala-saarenpaa(at) evl.fi

Ihmisten avoimet kädet, kämmen puolet ylöspäin.