Rippikoulu on ainutkertainen seikkailu!

Rippikoulu on evankelis-luterilaisen kirkon kasteopetusta. Siellä voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut on kasteessa liitetty. Rippikoulu on kestoltaan vähintään puoli vuotta. Viikonloppu- ja leirijakson lisäksi siihen sisältyy seurakunnan elämään osallistumista ja tutustumista. Seurakunnan elämään tutustuminen tapahtuu sekä omaan tahtiin että yhteisesti oman rippikouluryhmän kanssa.

Perinteiselle leiririppikoululle vaihtoehtona on myös päivärippikoulu, tarvittaessa myös yksityisrippikoulu. Erityisrippikoulu erityistä tukea tarvitseville nuorille toteutetaan yhteistyönä Kalajoen rovastikunnan kanssa. Aikataulu päivärippikoululle sekä yksityisrippikoululle sovitaan tarpeen mukaan, näistä ole yhteydessä rippikoulusta vastaavaan nuorisotyöntekijään.

 

Vuoden 2023 rippikouluista pidetään info keskiviikkona 21.9. klo 18 seurakuntakeskuksella. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille, jotka aikovat käydä rippikoulunsa tulevana vuonna (myös muualla rippikoulunsa käyvät). Tilaisuudessa jaetaan rippikouluun ilmoittautumislomakkeet ja riparipassit.

 

1. rippileiri 7.-14.6.2023, konfirmaatio 18.6.2023

2. rippileiri 12.-19.7.2023, konfirmaatio 23.7.2023